Publicat: 4 Iulie, 2018 - 09:07

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca în urma precipitatiilor abundente din ultima perioada care au dus la scurgerea aluviunilor si la acumulari de apa pe carosabil, situatia traficului se prezinta astfel:

Tronsoane de drum national cu circulatia întrerupta: 3

- judetul Covasna: DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localitatii Catrusa;

- judetul Suceava: DN2H, în localitatea Milisauti, pe podul de pe râul Suceava;

- judetul Vrancea: DN 2L, în localitatea Soveja;

Drumuri judetene cu circulatia întrerupta: 5

- judetul Bacau: DJ 116 Pângaresti - Oituz, DJ 252B Racatau de Jos - Pîncesti, DJ 117 Poduri - Berzunti si DJ 112A Târgu Trotus - Tuta;

- judetul Covasna: DJ 131 intersec?ie Raco? - Capeni pâna la pod Augustin, în apropiere de localitatea Baraolt;

Drumuri judetene cu circulatia îngreunata: 5

- judetul Prahova: DJ 102I Valea Doftanei - Câmpina (kilometrul 34+200 de metri), DJ 101S Valea Doftanei - Secaria (kilometrul 1+300 de metri) si DJ 214, în localitatea Brebu;

- judetul Suceava: DJ 177A, în zona localitatii Doroteia si DJ 174A, pe raza localitatii Brosteni.

Drumuri comunale cu circulatia întrerupta: 1

- judetul Brasov: DC 13 Fagaras - Sona, în localiatea Sona.

***

Circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 403 Brasov - Întorsura Buzaului este întrerupta pe raza localitatii Budila (judetul Brasov), dupa ce podul feroviar din localitate a fost darâmat de viituri. Pe aceasta sectie de cale ferata circula doar garniturile unui operator privat.

În judetul Vâlcea, din cauza aluviunilor de pe calea ferata, circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 205 Babeni - Alunu (tronson pe care circula doar trenuri de marfa) este întrerupta la kilometrul feroviar 34+400 de metri.

În judetul Teleorman, pe magistrala 900 Timisoara - Bucuresti, la intrarea în statia CF Rosiori Nord dinspre Craiova, a avut loc zilele trecute un eveniment feroviar. Circulatia trenurilor pe magistrala sus-mentionata s-a reluat pe ambele sensuri însa, din cauza evenimentului, este întrerupta pe sectia de cale ferata 907 Rosiori Nord (Teleorman) - Costesti (Arges), tronson pe care se deplaseaza doar garniturile unui operator privat. 

***

Astazi, 4 iulie 2018, în intervalul orar 09:00 - 11:00, circulatia rutiera va fi închisa pe ambele sensuri de mers, pentru toate categoriile de autovehicule, pe Podul Calafat -Vidin, pentru executarea unor lucrari de întretinere si reparatie.

 

Tag-uri Institutii: