Publicat: 14 Martie, 2019 - 08:34
Share

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca pe DN 7, la kilometrul 244, în zona localitatii Lazaret, judetul Sibiu, soferul unui autocamion a pierdut controlul volanului din cauza oboselii si a intrat în parapetul median. Acesta a suferit leziuni în zona capului, fiind transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare. Circulatia rutiera este oprita pe sensul de mers Sibiu - Râmnicu Vâlcea si se desfasoara pe un singur fir, alternativ pentru ambele directii, prin dirijarea politiei, valorile de trafic fiind în crestere.

Pe DN Centura Bucuresti, la kilometrul 34, între localitatile Berceni si Jilava, judetul Ilfov, s-a produs un accident rutier în cursul datei de 13.03.2019, ora 21:30, în care au fost implicate au autoturism si un autocamion, din cauza neasigurarii la schimbarea benzii de circulatie si a patrunderii pe contrasens. Nu au rezultat victime în urma coliziunii, însa camionul a ramas pe carosabil, urmând a fi ridicat în cursul zilei de astazi. Circulatia rutiera se desfasoara pe un singur fir, alternativ, prin dirijare.

Iar în judetul Caras-Severin, pe DN 68, la kilometrul 18, în apropierea localitatii Otelu Rosu, a avut loc ieri, în jurul orei 17:00, un eveniment rutier, în care au fost implicate doua autoturisme. Din impact, unul dintre acestea a fost proiectat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt. Totodata, în urma accidentului au fost lovite si alte doua autoturisme parcate pe marginea partii carosabile, iar doua persoane au fost ranite usor. Traficul se desfasoara îngreunat, prin dirijarea politiei rutiere aflate la fata locului, valorile de trafic fiind reduse momentan.

Pentru a nu fi implicati în alte evenimente rutiere, recomandam conducatorilor auto sa circule cu viteza redusa si atentie sporita, sa se asigure temeinic înainte de efectuarea oricarei manevre în trafic, sa nu efectueze depasiri riscante si sa adopte constant o atitudine preventiva la volan. Conduceti responsabil!