Publicat: 15 Iulie, 2020 - 10:17
Share

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, sunt semnalate un drum naţional şi un drum judeţean cu circulaţia rutieră restricţionată, ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile. Este vorba despre:

- DN1R - blocat în localitatea Sâncraiu, judeţul Cluj (circulaţia rutieră este deviată pe DJ 126, prin localitate);

- DJ 672C - blocat în zona localităţii Runcu, judeţul Gorj

Pe principalele artere rutiere se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind normale. Aglomeraţie se înregistrează pe Centura Bucureşti, în zona localităţilor Pantelimon, Cernica, Bragadiru şi Mogoşoaia.

Pe autostrada A1 Deva-Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri - 473+440 de metri, între localităţile Remetea Mare şi Lugoj, judeţul Timiş, au loc lucrări de reparaţii la carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac, circulându-se pe o bandă pentru fiecare direcţie. Circulaţia rutieră nu este afectată pe drumurile judeţene din apropiere.

Circulaţia este restricţionată pe banda de urgenţă şi pe prima bandă pe sensul către Sebeş al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 275 - 276+500 de metri, în zona localităţii Aciliu, judeţul Sibiu, întrucât se efectuează lucrări de reparaţii a suprafeţei de rulare.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule.