Publicat: 31 Iulie, 2020 - 10:29
Share

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu traficul restricţionat ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Circulaţia s-a reluat în condiţii normale pe DN 67C, între localităţile Oaşa şi Tău Bistra, judeţul Alba, după ce, în cursul zilei de ieri, au căzut pietre de pe versanţi pe carosabil, traficul fiind restricţionat pe un fir.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al Autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti (coloană în mişcare - 2 kilometri), dar şi pe Centura Bucuresti, în zona localităţilor Domneşti, Pantelimon, Mogoşoaia şi Popeşti-Leordeni.

Până la data de 03 august 2020, circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe Autostrada A1, pe sensul dinspre Sibiu către Deva, la kilometrul 343+100 metri, în zona localităţii Orăştie, judeţul Hunedoara, în vederea efectuării de lucrări asupra rosturilor de dilataţie. Restricţia este valabilă şi pe timpul nopţii, lucrările fiind semnalizate corespunzător.

În perioada 27 iulie - 31 iulie 2020, în judeţul Vâlcea, au loc lucrări de întreţinere a părţii carosabile pe DN67, la kilometrul 157+420 de metri, la trecerea la nivel calea ferată, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. Lucrările se execută în intervalul orar 08:00 - 20:00, circulaţia rutieră desfăşurându-se pe jumătate de cale, fiind dirijată prin semaforizare.

Pe autostrada A1 Deva-Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri - 473+440 de metri, între localităţile Remetea Mare şi Lugoj, judeţul Timiş, au loc lucrări de reparaţii la carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac, circulându-se pe o bandă pentru fiecare direcţie. Circulaţia rutieră nu este afectată pe drumurile judeţene din apropiere.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule.