Publicat: 13 August, 2020 - 09:14
Share

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile sau din cauza vreunui eveniment rutier.

Amintim că traficul este restricţionat pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe autostrada A1 Sibiu - Deva, pe sensul către Deva, la kilometrul 343+100 metri, în zona municipiului Orăştie, judeţul Hunedoara, în vederea efectuării de lucrări asupra rosturilor de dilataţie. Restricţia este valabilă şi pe timpul nopţii, lucrările fiind semnalizate corespunzător.

Pe autostrada A1 Deva - Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri - 473+440 de metri, între localităţile Remetea Mare şi Lugoj, judeţul Timiş, au loc lucrări de reparaţii la carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac, circulându-se pe o bandă pentru fiecare direcţie. Circulaţia rutieră nu este afectată pe drumurile judeţene din apropiere.

Traficul feroviar pe secţia de cale ferată 901 este până în data de 25.09.2020 întrerupt la kilometrul feroviar 197+550 de metri, între staţiile CF Milcov şi Slătioara, judeţul Olt. În această perioadă, CFR asigură transbordarea călătorilor între staţiile CF Slatina şi Piatra-Olt cu mijloace auto.