Publicat: 21 Octombrie, 2020 - 10:27
Share

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, se circulă îngreunat pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 36, în apropierea localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi, după ce a avut loc o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, o persoană a decedat, iar alte două au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru investigaţii medicale.

Este semnalată ceaţă pe mai multe artere rutiere din judeţul Harghita, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al DN4, în zona localităţii Popeşti-Leordeni, dar şi pe DNCB, în zona localităţilor Mogoşoaia, Chitila, Domneşti şi Pantelimon.

În perioada 19 octombrie, ora 08:00 - 23 octombrie, ora 17:00, circulaţia rutieră pe DN15 este închisă, pentru realizarea unor lucrări de reparaţii la magistrala 500 Ploieşti-Vicşani, între staţiile CF Bacău-Iteşti, judeţul Bacău, la kilometrul feroviar 368+673 de metri, la trecerea la nivel cu calea ferată situată pe DN 15 (intrare în mun. Bacău). Devierea traficului rutier pe relaţia Piatra-Neamţ - Bucureşti se face pe ruta DJ 119B (Hemeiuş-Mărgineni) - Calea Moineşti (mun. Bacău) - Strada Arcadie Şeptilici (mun. Bacău) - DN11 - DN 2T (centura mun. Bacău) - DN2.

Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 33 - 36+100 de metri, localitatea Fundulea, judeţul Călăraşi, traficul rutier a fost deviat de pe calea 1 (sensul către Constanţa) pe celălalt sens, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Nodul rutier Fundulea a fost închis pe sensul către Constanta (intrarea spre Fundulea şi ieşirea spre Constanţa), fiind accesibilă doar intrarea spre Bucureşti şi ieşirea dinspre Constanţa.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.