Publicat: 25 Noiembrie, 2020 - 09:00
Share

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că ceaţa reduce vizibilitatea în trafic la această oră pe artere rutiere din judeţele Dolj şi Olt, respectiv pe DN 56 Craiova - Calafat, DN 55A Calafat - Bechet - Corabia şi DN 54 Caracal - Corabia.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să sporească atenţia la volan, să reducă viteza, să folosească în luminile de ceaţă din dotarea autovehiculelor şi să mărească distanţa de siguranţă între vehicule. Evitaţi manevrele riscante, în condiţii de vizibilitate scăzută!

De la începutul acestei săptămâni s-au instituit restricţii de viteză la tranzitarea Podului Sulimanu de pe Autostrada A2 pe sensul către Bucureşti, la kilometrul 51+035 de metri, între localităţile Săruleşti şi Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi. Viteza a fost limitată de la 100 km/h până la 40 de km/h, întrucât grinda de rezistenţă a dispozitivului de acoperire a rostului de dilataţie a suferit degradări majore.

Tot pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 33 - 36+100 de metri, localitatea Fundulea, judeţul Călăraşi, traficul rutier a fost deviat de pe calea 1 (sensul către Constanţa) pe celălalt sens, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Şi pe tronsonul kilometric 27 - 17 (Brăneşti - Cernica, judeţul Ilfov), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către Bucureşti) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura devierii se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părţii carosabile.