6 decembrie 2021

Situația traficului rutier

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.

Pe principalele artere rutiere, respectiv pe autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București -Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 București – Brașov, DN 7 Pitești – Râmnicu – Vâlcea – Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Pe Autostrada A2 București – Constanța, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație, mărind distanța de siguranță între vehicule.