20 ianuarie 2022

Situația traficului rutier

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Pe DN7 Bucureşti-Piteşti, în localitatea Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului, unul dintre şoferi a fost rănit uşor, fiind transportat la spital pentru investigaţii medicale. Traficul rutier se desfăşoară pe o bandă pe fiecare sens de mers, pentru a permite efectuarea cercetării la faţa locului. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30 de minute.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Bucureşti-Braşov şi DN 2 Bucureşti-Buzău, se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori de trafic scăzute.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală a DN4 (loc. Popeşti Leordeni) şi DN 1A (loc. Mogoşoaia), dar şi pe Centura Capitalei, în zona localităţilor Mogoşoaia, Chitila, Domneşti şi Berceni.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.