Publicat: 17 Octombrie, 2014 - 15:20
Share

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele importante.
În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău-Braşov, în zona Siriu, la kilometrul 81, unde s-a produs o alunecare de teren, nu se mai opreşte traficul rutier în anumite intervale orare, însă se circulă pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. A fost impusă şi restricţie de viteză de 10 km/h.  Restricţii similare există şi pe viaductul Stânca Teherău (tot pe DN10),   din cauza degradării grinzilor.  Rute ocolitoare: 
·          DN1B   Buzău - Ploieşti,  DN1A   Ploieşti - Cheia - Săcele; 

·          DN10,   km 47+100,  DJ102B   Cislău, Gura Bâscei - Vălenii de Munte,  DN1A   Vălenii de Munte - Cheia - Săcele. 

Amintim că, în urma precipitaţiilor abundente de la sfârşitul lunii iulie, traficul rutier este întrerupt pe  DN7A , în judeţul Hunedoara, în zona Jieţ, pe porţiunea cuprinsă între kilometrii 96 şi 105+120 de metri, din cauza erodării terasamentului şi a unor alunecări de teren produse în urmă cu câteva luni. 

Pe  DN66 Bumbeşti Jiu – Petroşani , drum pe care se execută lucrări între kilometrii 93+500 de metri şi 126, traficul rutier se întrerupe de luni până vineri, în   intervalele orare 7:00-12:00 şi 14:00-19:30. Pe respectivul segment de drum, în perioadele în care traficul rutier nu este întrerupt, se circulă cu unele restricţii. Rute ocolitoare: 

·          DN67  Târgu Jiu - Râmnicu Vâlcea,  DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu - Sebeş - Simeria,  DN66 Simeria - Haţeg - Petroşani; 

·          DN67  Târgu Jiu - Drobeta-Turnu Severin,  DN6 Drobeta-Turnu Severin - Orşova - Caransebeş, DN68 Caransebeş - Haţeg,  DN66 Haţeg - Petroşani;

·          DN66  Târgu Jiu - Filiaşi,  DN6 Filiaşi - Strehaia - Drobeta-Turnu Severin - Orşova - Caransebeş, DN68 Caransebeş - Haţeg,  DN66 Haţeg - Petroşani.

 Precizăm că nu sunt semnalate probleme deosebite referitoare la circulația pe infrastructura feroviară şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.