Publicat: 20 Decembrie, 2015 - 13:06
Share

Un copil de 15 ani s-a spânzurat după ce ar fi intrat în depresie odată cu decesul tatălui său. 

Adolescentul a fost găsit fără viață în într-un parc din oraş, iar acum poliţiştii încearcă să afle motivele care l-au făcut pe băiat să-şi pună capăt zilelor. 

Cadavrul băiatului de 15 ani a fost observat de doi localnici. 

Adolescentul era elev la Liceul cu Program Sportiv Slatina. Echipajul medical venit la faţa locului nu a făcut altceva decât să constate decesul.

"Din păcate, pacientul era decedat, nu s-a mai efectuat manevre de resuscitare, cazul fiind depăşit", a declarat purtătorul de cuvânt SJA Olt, Marian Furtună.

Deşi nu locuia în zonă, nu a lăsat un bilet de adio şi nici nu avea un act de identitate la el, copilul a fost identificat de oamenii legii. 

"E vorba de un minor de 15 ani din municipiul Slatina. Nu sunt suspiciuni de omor. S-a dispus efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudia Radu.

Poliţiştii mai spun că mama adolescentului ar fi spus că tânărul intrarse în depresie după decesul tatălui. Adolescentul si-a uimit prin gestul extrem rudele care nu l-ar fi crezut capabil de aşa ceva. 

Plecase fără să dea de bănuit după pomana tatălui său.