Publicat: 7 Decembrie, 2017 - 11:57

Societatea Studenților Mediciniști Iași are deosebita plăcere de a vă invita la 'Balul iernii', eveniment de tradiție desfășurat anual în cadrul zilelor Universității de Medicină și Farmacie 'Grigore T. Popa' Iași. Pentru a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă, studenții mediciniști organizează o nouă ediție a acestui spectacol caritabil, care se dorește a veni în sprijinul copiilor din Centrul de Plasament Bogdănești.

Evenimentul va avea loc în data de 7 decembrie 2017, la ora 18:30, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare 'Mihai Eminescu'. Alături de studenți vor participa, ca în fiecare an, numeroase cadre didactice, care se vor alătura pentru a susține o cauză nobilă și pentru a contribui la ajutorarea copiilor mai puțin favorizați.

Invitații vor fi surprinși în cadrul spectacolului de numeroase momente artistice, susținute de către studenții universității. Aceștia vor încânta auditoriul prin concertul coral de Crăciun, recitaluri de muzică, spectacole de coregrafie și scenete de teatru. De asemenea, ne vor bucura prin prezența lor și alți doi tineri talentați, Sara Guzel și Eusebiu Acatrinei, care ne vor introduce în spiritul magic al sărbătorilor prin cântecele lor.

Momentul cel mai emoționant al balului va fi oferit de către copiii din Centrul de Plasament Bogdănești. Vor urca și ei pe scenă, demonstrând deprinderile lor artistice, încurajați de aplauzele studenților și ale cadrelor didactice prezente.

Nu în ultimul rând, pe holul Bibliotecii Centrale Universitare, veți putea lua parte la o expoziție de ornamente handmade de Crăciun, realizate de copii, special pentru această ocazie.

Donațiile dumneavoastră din cadrul acestui eveniment vor contribui la zâmbetele, bucuria și emoțiile sărbătorilor pentru copiii din Centrul de Plasament Bogdănești.