Publicat: 20 Mai, 2016 - 12:40

Sodexo România, lider în oferirea de servicii pentru îmbunătățirea calității vieții, este furnizorul oficial de catering pentru cea de-a VI-a ediție a expoziției de apărare aeronautică, securitate națională și cibernetică „Black Sea Defense and Aerospace” — BSDA, care are loc la București, în perioada 18 – 20 mai 2016.
Serviciile de catering pentru expoziția BSDA sunt furnizate de Sodexo România prin divizia dedicată a companiei, On-site Services, care oferă gama completă de soluții pentru servicii la sediu destinate clienților B2B.
„Expoziția internațională BSDA este un eveniment cu standarde foarte înalte pe toate serviciile legate de organizare. Sodexo are o experiența vastă în gestionarea evenimentelor cu condiții de protocol speciale și la aceste standarde și ne bucurăm că putem contribui la pregătirea unui eveniment de asemenea anvergură,” declară Viorel Stefani, CEO Sodexo On Site Services
Serviciile integrate oferite de Sodexo On-site Services variază de la servicii alimentare și de catering, managementul facilitaților, managementul bunurilor, gestionarea deșeurilor, servicii tehnice, până la servicii de recepție, echipe de curățenie, și altele. 
Sodexo On-site Services optimizează procesele de lucru și asigură funcționarea și siguranța persoanelor pentru clienți dintr-o varietate de sectoare.
La BSDA 2016 participă aproximativ 200 de expozanți din domeniile: aerian, naval, terestru și securitate cibernetică. Organizatorii BSDA 2016 așteaptă vizita unor delegații oficiale militare din circa 25 de țări, în timp ce firme străine cu reputație internațională în domeniul industriei de apărare vor organiza standuri proprii. 
Expoziția are loc la complexul Romaero Băneasa și este organizată într-un spațiu acoperit de 6.000 mp și pe platforma exterioară, ce măsoară peste 15.000 mp.

Sodexo în România 
Din 1998, Grupul Sodexo în România, care numără astăzi 810 angajați, oferă Soluții cuprinzătoare pentru Calitatea Vieții: 
•    Beneficii pentru Angajați:
•    Programe de Incentivare   
•    Beneficii Publice
•    Servicii de alimentație/catering
•    Managementul facilităților

Sodexo, lider mondial în Servicii pentru Calitatea Vieții.
Compania Sodexo, al 19-lea angajator mondial a fost înființată de către Pierre Bellon în 1966 in Marsilia, Franța și este astăzi lider mondial în Soluții pentru Calitatea Vieții de Zi cu Zi. 
Grupul operează în 80 de țări cu 420.000 de angajați care împărtășesc aceeași pasiune de a oferi servicii. 
Avem încrederea că o bună calitate a vieții sporește satisfacția și motivația indivizilor, jucând astfel un rol important în performanța organizațiilor care sunt partenerii noștri strategici.

Sodexo în lume - Cifre cheie
• 18  miliarde euro cifră de afaceri 
• 420.000 angajați 
• 80 țări
• 32.700 puncte de lucru
• 75 milioane consumatori zilnic

Comunicat de presa: Sodexo