Publicat: 22 Septembrie, 2018 - 14:15
Share

Peste 250 de pisici din toate colturile lumii vor putea fi admirate in acest weekend la SofistiCAT - Salonul International Felin Bucuresti, care are loc la Romexpo,  in Pavilionul C6, sambata si duminica, intre orele 10:00 si 17:00.

SofistiCAT are ca principale puncte de atractie competitiile "BEST IN SHOW", in care cele mai frumoase pisici se vor intrece pentru un loc pe podium. Vor fi evaluate pisici din rasele Abysiniana, Albastru de Rusia, Angora Turceasca, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Burma, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Exotica, Lykoi, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiana de Padure, Orientala, Persana, Pixie Bob, Ragdoll, Siberiana, Sacra de Birmania, Singapura, Sphynx, Siameza, Scottish Fold, Scottish Straight, Toyger.
În cele doua zile ale expozitiei, se va desfasura si campania 'ARATA CA ITI PASA', in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi.

Organizatiile pentru protectia animalelor vor aduce pisici vaccinate si sterilizate, spre adoptie", transmit organizatorii.

 

Tag-uri Institutii: