26 mai 2022

Solicit ultimativ prefectului Albu (PNL) şi primarului Pleşa (USR) să dea dovadă de maturitate: RELAXAŢI MĂSURILE la Alba Iulia!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Ce se întâmplă în cazul Municipiului Alba Iulia este dincolo de orice putere de înţelegere şi de acceptare. Din data de 27 aprilie Alba Iulia se află la o incidenţă de sub 3 cazuri COVID la mia de locuitori, iar trendul este, evident, unul descrescător.

Ce s-a întâmplat în alte oraşe importante ale României?

La Arad şi Cluj-Napoca restricţiile au fost ridicate la doar 24 de ore după scăderea incidenţei sub 3, iar la Bucureşti după 3 zile după scăderea sub acest prag. La Alba Iulia, după 8 zile, prefectul PNL refuză să ridice restricţiile!!!

Mai mult, acelaşi prefect PNL Albu Nicolae a luat decizia de a ridica restricţiile în cazul comunelor Blandiana, Fărău sau Vinţu de Jos, dar uită cu bună ştiinţă că acelaşi set de măsuri trebuiau aplicate şi la Alba Iulia încă din data de 29.04.2021?

Domnule prefect Nicolae Albu (PNL), dacă la Alba Iulia avem un primar de paie, care nu are tăria de a bate cu pumnul în masă pentru a salva locurile de muncă şi confortul psihologic al locuitorilor, asta nu înseamnă că acceptăm toţi să fim luaţi de proşti.

Această bătaie de joc trebuie să înceteze acum! Lăsaţi oamenii din HORECA să muncească, nu îi mai transformaţi în cerşetorii unor restricţii pe care ar fi trebuit să le luaţi de mai bine de o săptămână…

Vreţi să vă răfuiţi între voi? Nu aveţi decât să o faceţi cât vreţi! Dar albaiulienii nu trebuie să sufere pentru că PNL şi USR au ajuns să nu se mai înţeleagă nici la Alba Iulia. Locurile de muncă ale angajaţilor din HORECA nu trebuie să aibă culoare politică şi nici să fie vreo monedă de schimb, prin care vă arătaţi muşchii unii altora din spatele uşilor instituţiilor publice pe care efemer le conduceţi sau, mai hilar, din faţa oglinzii.

Chiar aşa, când vă uitaţi în oglindă şi ştiţi că sunt câteva sute oameni care riscă şomajul din cauza incompetenţei Dvs, vă simţiţi bine? Aţi avut un Paşte fericit?

Să vă fie ruşine! Vă solicit să vă faceţi treaba cu responsabilitate cetăţenească, nu cu slugărnicie politică!

Călin Gheorghe Matieş
Senator PSD Alba