21 mai 2022

Solved – Noua aplicație mobilă care reunește specialiști și utilizatori din diferite domenii pe criterii de proximitate, în maximum 90 de minute

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Aplicația poate fi descărcată gratuit, nu urmărește și nu comisionează plățile și rulează în zece limbi diferite.

17 mai 2021, București – Solved vine în ajutorul utilizatorilor, în demersul acestora de a găsi meșteri sau specialiști din proximitate, cât și în sprijinul meseriașilor care doresc să aibă parte de venituri suplimentare, prin oferirea de servicii profesionale într-un timp scurt de la solicitarea serviciului. Aplicația este disponibilă în AppStore și în Google Play și poate fi descărcată gratuit.

Noua aplicație oferă utilizatorilor acces la o bază de date de specialiști și meșteri de profesie din diferite domenii de activitate precum construcții, amenajări, pază, servicii de înfrumusețare, electrocasnice, electronice, service auto, curățenie, transport, sanitare sau educație, care locuiesc în proximitatea locuinței lor și la care pot apela ori de câte ori întâmpină o situație neprevăzută.

„Solved este aplicația ideală pentru momentele acelea când ai nevoie urgent de un meșter priceput, care să te scoată din impas. În mai puțin de un minut poți intra în legătură cu un specialist care îți poate oferi serviciile sale în maximum nouăzeci de minute de la momentul contactării, iar asta datorită faptului că o căutare se realizează pe o rază între 5 și 40 de kilometri de casa ta.”, declară Marius Chiriac, fondator Solved.

Pașii pe care utilizatorul trebuie să-i facă pentru a avea acces la serviciile specialiștilor înscriși în aplicație sunt:

  1. Să acceseze aplicația și să creeze un cont în baza numărului de telefon.
  2. Să comunice locația pentru o acuratețe mai bună.
  3. Să introducă în rubrica „Ce cauți?” termenii care îi descriu nevoia – ca de exemplu: „reparații mobilier”, „izolație exterioară” etc. și meseria propriu-zisă, precum “mecanic”, “tâmplar”, “electrician”  sau orice alt termen pe care îl consideră a fi relevant.
  4. Să verifice listele cu specialiștii disponibili afișati de aplicație în urma căutării.
  5. Să vizualizeze profilul specialiștilor și să îl apeleze direct din aplicație pe cel de care este interesat.

În cazul în care nu există specialiști disponibili în momentul căutării efectuate de utilizator, aplicația permite celorlalți specialiști din aplicație să fie notificați, dar asta doar dacă profilul acestora conține cel puțin una dintre rubricile „Domeniu de activitate”, “Meserie” sau “Aptitudini” completate cu unul dintre cuvintele cheie căutate de utilizatorul care are nevoie de servicii.

Un alt plus al aplicației Solved este timpul rapid de răspuns la solicitări. Regulile acesteia impun specialiștilor și meseriașilor să ajungă la client în mai puțin de 90 de minute, astfel încât acesta să primească ajutor specializat într-un timp cât mai scurt.

„Dacă ești specialist într-un domeniu și vrei să-ți oferi serviciile în proximitatea locuinței tale, Solved este o soluție rapidă și eficientă pentru tine.”, declară Marius Chiriac (fondator Solved). „Obiectivul principal al aplicației este să ofere ajutor ambelor părți: utilizatorilor care au nevoie de ajutor și specialiștilor care vor să își ofere serviciile.”, continuă acesta.

Soluții imediate, costuri reduse și servicii utile

Specialiștii și meseriașii care vor să aibă un venit suplimentar își pot promova serviciile în aplicație. Tot aici, aceștia își pot îmbunătăți profilurile adăugând imagini cu realizările lor profesionale, oferind beneficiarilor o imagine completă a serviciilor lor, crescându-și, astfel, șansele de a fi contactați de aceștia.

Pe lângă faptul că aplicația oferă soluții imediate, Solved beneficiază și de o bază de date care poate ajuta utilizatorul să-și cunoască mai bine comunitatea din care face parte și să afle rapid de meșteri care pot fi de folos la nevoie. În plus, aplicația este gratuită atât pentru specialiști și meseriași, cât și pentru utilizatori.

Link-urile directe de download a aplicației sunt:
AppStore: https://apps.apple.com/app/id1520465107
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.solvedexpert.app

Pentru mai multe informații despre aplicație, vă rugăm să accesați:
www.solvedexpert.com

Pentru mai multe informații despre cum funcționează aplicația, vă rugăm să vizionați:
https://youtu.be/Tvb20xWdja4

Pentru mai multe informații despre cum vă puteți crea un cont nou, vă rugăm să vizionați:
https://youtu.be/B9uoSf0DOGA

Pentru mai multe informații despre cum vă puteți promova serviciile, vă rugăm să vizionați:
https://youtu.be/gnIAkjmKrQg

Pentru mai multe informații despre companie, vă rugăm să contactați:

MARIUS CHIRIAC
Fondator Solved
office@solvedexpert.ro