Publicat: 15 Ianuarie, 2018 - 13:18

Sonae Sierra și Ocidental au semnat un parteneriat pentru a achiziționa MaiaShopping și GuimarãeShopping din Fondul Sierra.
Ca parte a acestei achiziții, Ocidental va deține poziția majoritară în active, iar Sonae Sierra va fi responsabilă pentru gestionarea celor două centre comerciale.

Deschis publicului acum 20 de ani, MaiaShopping are peste 90 de magazine distribuite pe o suprafață totală de închiriat (GLA) de 28.252 m2. Guimarãe Shopping a fost inaugurat în 1995 și cuprinde mai mult de 100 de magazine în 28.819 m2 de GLA.

Fernando Guedes de Oliveira, Directorul Executiv al Sonae Sierra, a comentat: "Suntem foarte mulțumiți de acest parteneriat si sperăm că nu ne vom limita la această intelegere, ci vom continua și în viitor dacă apar alte oportunități de interes pentru ambele părți. Sonae Sierra își va menține gestionarea proactivă a celor două centre comerciale, contribuind la obiectivele parteneriatului."

Nelson Machado, CEO al Băncii de asigurări, Viața și Pensii, Comitetul Executiv al Ageas Portugalia, a adăugat: "Acest parteneriat vizează achiziționarea de bunuri cu scopul de a deține active diversificate, în conformitate cu strategia noastră de achiziție. Aceasta este o investiție, avizată de AG Real Estate, care permite companiei Ocidental să obțină o participație majoritară în cele două active, iar managementul proprietății va fi în responsabilitatea partenerului nostru, Sonae Sierra ".
 

Tag-uri Nume: