Publicat: 25 Ianuarie, 2012 - 13:08
Share

Primarii sectoarelor 1, 2, 3, 4, 5 ar fi realeşi potrivit unui sondaj CURS-GeoPOL. Într-o situaţie mai puţin favorabilă este primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, care riscă să nu mai fie reconfirmat.

Sondajul prezintă gradul de satisfacţie al oamenilor la adresa activităţii fiecăruia. Astfel, în ceea ce priveşte modul în care este administrat sectorul 1 de către Andrei Chiliman, răspunsurile arată astfel: foarte mulţumit: 24%, mulţumit: 65%, nemulţumit: 6%, foarte nemulţumit: 3%, iar 2% nu ştiu sau nu răspund. În ceea ce-l priveşte pe primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, 7% subiecţii se declară foarte mulţumţi, mulţumiţi se declară 72%,
nemulţumiţi 17%, foarte nemulţumiţi 3%, un procent nu ştiu sau nu răspund. Primarul Liviu Negoiţă este bine poziţionat 21% se declară foarte mulţumiţi, 55% mulţumiţi, în timp ce nemulţumiţi se declară 17%, iar 6% foaarte nemulţumiţi, iar un procent nu se pronunţă.

La sectorul 4 cei chestionaţi sunt mulţumiţi de Cristian Popescu Piedone. 39% spun că sunt foarte mulţumiţi de prestaţia proaspătului uneperist, 45% sunt mulţumiţi. Doar 15% sunt nemulţumiţi şi un procent se declară foarte nemulţumiţi. Rezultatele referitoare la Marian Vanghelie arată astfel: foarte mulţumit: 4%, mulţumit: 48%, nemulţumit: 35%, foarte nemulţumit: 13%.

Cristian Poteraş - mult de jumătate din cei chestionaţi se declară nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de activitatea pedelistului de la sectorul 6. Astfel, la întrebarea "Cât de mulţumit sunteţi de modul în care este administrat sectorul dumneavoastră de către Cristian Poteraş", răspunsurile arată astfel: foarte mulţumit: 2%, mulţumit: 41%, nemulţumit: 35%, foarte nemulţumit: 21%, în timp ce un procent nu ştie sau nu răspunde.