Publicat: 11 Ianuarie, 2013 - 18:33
Share

62% dintre repondenţii unui sondaj TVH 2.0 se declară mulţumiţi, în general, de serviciul pe care îl au, în timp ce 35% sunt nemulţumiţi. Nu au ştiut sau nu au vrut să răspundă la această întrebare 3% din subiecţi.
 
Analizat din punctul de vedere al palierului de studii al celor care au răspuns la această întrebare, răspunsul se prezintă astfel:

- peste jumatate, adica 55% dintre posesorii de studii subliceale se declară mulţumiţi de serviciul pe care îl au, în timp ce 44% din această categorie afirmă că sunt nemulţumiţi. 1% dintre cei aflaţi la acest nivel de studii nu au ştiut sau nu au vrut să răspundă la întrebare;

- 64% dintre absolvenţii de liceu afirmă că sunt mulţumiţi de slujba pe care o ocupă, iar 32% dintre bacalaureaţi declară contrariul, în timp ce 4% nu au răspuns la întrebare;

- 70% dintre cei cu studii peste nivelul liceal afirmă că sunt mulţumiţi de serviciul pe care îl au, iar 29% declară contrariul, în timp ce 1% dintre absolvenţii de studii superioare au refuzat sau nu au ştiut să răspundă.

Sondajul TVH 2.0 realizat la începutul lunii Decembrie de Institutul Roman de Studii Sociale, pe un eşantion de 1024 de persoane peste 18 ani, cu o marjă de eroare de ±3%.
Specialişti ai Institutului Român de Studii Sociale abordează zilnic eşantioane din publicul ţintă, pe teme care nu ne lasă indiferenţi. Rezultatele, comentate de sociologi de prestigiu contribuie la edificarea noastră despre ce şi cum ni se întâmplă, de ce şi mai ales cui foloseşte.
Televiziunea TVH 2.0 face parte din proiectul "Romania 2.0", un proiect pe termen lung  care are la bază ideea de upgradare a României. TVH 2.0 se recepţioneaza în reţeaua UPC Digital şi pe platforma DTH Digi (RCS & RDS).

Autor: Călin Angheluţă