Publicat: 20 Septembrie, 2012 - 18:44
Share

Peste două treimi dintre participanţii la un sondaj efectuat ieri de Institutul Român de Studii Sociale la comanda TVH 2.0 afirmă că sunt destul de / foarte îngrijoraţi de faptul că alimentele pe care le consumă le pot dăuna sănătăţii. Femeile, în procent de 77%, se arată mai îngrijorate decât bărbaţii (58%) de acest aspect.
 
Din totalul repondenţilor la chestionarul efectuat ieri de IRSS şi comentat azi, în emisiunea Sondajul Zilei, peste două treimi(68%) afirmă că sunt destul de / foarte îngrijoraţi de faptul că alimentele pe care le consumă pot dăuna sănătăţii. La polul opus, 30% afirmă că nu sunt deloc sau sunt puţin îngrijoraţi de acest aspect. 2% au punctat la rubrica nu ştiu /nu răspund.

Departajate pe sexe, răspunsurile arată că 58% dintre bărbaţi şi 77% dintre femei se declară destul de / foarte îngrijoraţi de faptul că alimentele pe care le consumă ar putea dăuna sănătăţii. Deloc / puţin îngrijoraţi  se declară 41% dintre bărbaţi şi 20% dintre femei. Nu ştiu / nu răspund au declarat 1% dintre bărbaţi şi 3% dintre femei.

Specialişti ai IRSS abordează zilnic eşantioane din publicul ţintă, pe teme care nu ne lasă indiferenţi. Rezultatele, comentate de sociologi de prestigiu, contribuie la edificarea noastră despre ce şi cum ni se întâmplă, de ce şi mai ales cui foloseşte.
Televiziunea TVH 2.0 face parte din proiectul "Romania 2.0", un proiect pe termen lung care are la bază ideea de upgradare a României. TVH 2.0 se recepţionează în reţelele RCS & RDS şi UPC Digital.

Autor: Călin Angheluţă