Publicat: 26 Noiembrie, 2012 - 20:27
Share

55 la sută din totalul participanţilor la un sondaj TVH 2.0 au declarat că vor ţine o parte din postul Crăciunului, iar 31% au afirmat că nu-l vor ţine deloc. La polul opus, 13% au spus că îl vor respecta în totalitate. 1% dintre cei intervievaţi au evitat să răspundă la întrebare.
 

Dintre cei care au declarat că vor respecta parţial rigorile postului (55% dintre participanţii la sondaj), bărbaţii sunt în număr de 53%, iar femeile reprezintă 56%.
În categoria celor care nu vor ţine deloc postul Crăciunului, bărbaţii reprezintă 35%, în timp ce femeile sunt 28%.
Dintre cei care s-au angajat să respecte în totalitate austeritatea postului, bărbaţii reprezintă 11%, iar femeile, 14%.

Nu au răspuns la întrebare 1% dintre bărbaţi şi 2% dintre femei.
Sondajul, ale cărui rezultate vor fi discutate de la ora 19:00, la Sondajul Zilei, la TVH 2.0, de gazda emisiunii, Dan Roşca, şi invitaţii Mihaela Ilie, coordonator IRSS, şi Sorin Bejan, doctor în teologie, a fost efectuat telefonic, în perioada 19-22 Noiembrie, de Institutul Român de Studii Sociale la comanda postului TVH 2.0, pe un număr de 1050 de persoane peste 18 ani, şi are o marjă de eroare de ±3,0%.
                                                                                                                                                              
Specialişti ai IRSS abordează zilnic eşantioane din publicul ţintă, pe teme care nu ne lasă indiferenţi. Rezultatele, comentate de sociologi de prestigiu contribuie la edificarea noastră despre ce şi cum ni se întâmplă, de ce şi mai ales cui foloseşte.
Televiziunea TVH 2.0 face parte din proiectul "Romania 2.0", un proiect pe termen lung care are la bază ideea de upgradare a României. TVH 2.0 se recepţionează în reţeaua UPC Digital şi pe platforma DTH Digi (RCS & RDS).

Autor: Călin Angheluţă