Publicat: 4 Februarie, 2013 - 19:28
Share

54% dintre repondenţii unui sondaj TVH 2.0 opinează că atmosfera din interiorul PNL este mai degrabă tensionată, în timp ce 10% afirmă că aceasta este mai degrabă calmă. Nu au ştiut sau nu au vrut să răspundă la întrebare 36% dintre cei chestionaţi.
 
Analizate prin prisma simpatiilor politice ale repondenţilor, datele arată că:
- 77% dintre susţinătorii ARD, 61% dintre aderenţii USL şi 76% dintre partizanii PPDD consideră că atmosfera din interiorul PNL este mai degrabă tensionată.
- De o părere diametral opusă sunt cei care afirmă că situaţia este mai degrabă calmă. Aceştia reprezintă 15% din votanţii USL şi 4% din cei ai PPDD.
- Nu au ştiut sau nu au vrut să răspundă la întrebare 23% dintre simpatizanţii ARD, 24% dintre susţinătorii USL şi 20% dintre cei care susţin PPDD.
Sondajul, ale cărui rezultate vor fi discutate la emisiunea Sondajul Zilei, de la ora 19.00, la TVH 2.0, a fost realizat telefonic în perioada 28–31 Ianuarie, pe un eşantion de 981 de persoane peste 18 ani, şi are o marjă de eroare de ±3,1%.
                                                                                                                                                                                                                                                    Specialişti ai IRSS abordează zilnic eşantioane din publicul ţintă, pe teme care nu ne lasă indiferenţi. Rezultatele, comentate de sociologi de prestigiu, contribuie la edificarea noastră despre ce şi cum ni se întâmplă, de ce şi, mai ales, cui foloseşte.                                                                         

Televiziunea TVH 2.0 face parte din proiectul "Romania 2.0", un proiect pe termen lung  care are la bază ideea de upgradare a României. TVH 2.0 se recepţionează în reţeaua UPC Digital şi pe platforma DTH Digi (RCS & RDS).
 
Autor: Călin Angheluţă