5 februarie 2023

Soprana Valentina Nafornita, invitata speciala la Sala Radio

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Soprana VALENTINA NAFORNIȚĂ, aplaudată pe scena marilor teatre lirice ale lumii – de la Staatsoper (Viena), Opéra national de Paris, Opéra de Lausanne, Théâtre des Champs-Elysées (Paris) sau Teatro alla Scala (Milano) – este invitată specială pe scena Sălii Radio. Cariera internațională extraordinară a sopranei născute în Republica Moldova s-a construit mai ales după ce, în anul 2011, a fost laureată a celebrului Concurs BBC Cardiff Singer of the World la mai multe categorii, competiție inițiată în 1983 de BBC Țara Galilor.

Vineri, 27 ianuarie 2023 (19.00), aveți șansa de a o aplauda la București, alături de ORCHESTRA NAȚIONALĂ RADIO, sub bagheta dirijorului francez LAURENT WAGNER, invitat în numeroase orașe din Germania (Berlin, Leipzig, München, Bonn, Nürnberg etc.), în multe țări europene (Franța, Italia, Austria, Spania, Portugalia, Olanda, Polonia, Estonia), în America de Sud, Japonia și China.

Programul evenimentului de la Sala Radio reunește lucrări ca: Ave Maria – P. Mascagni, aria Meine Lippen – din opereta Giuditta – Fr. Lehár, aria Ebben, ne andrò lontana din opera La Wally – A. Catalani, Aria Lunii din Rusalka – A. Dvořak ș.a. Pe afișul serii se regăsesc și Corul sclavilor – Nabucco – Verdi, intermezzo – Manon Lescaut – Puccini, uvertură și csárdás din Liliacul – J. Strauss etc.

Concertul se va derula cu participarea CORULUI ACADEMIC RADIO (dirijor: Ciprian Țuțu).

Pentru detalii, vă transmitem comunicatul de presă atașat și imagini pentru ilustrare (credite foto: Alex Iordache/Walzl).

Să aveți o săptămână liniștită,

Cristina Niculescu (Barbulescu)
Consilier PR (Relatii Publice) / PR Expert

Radio Romania / Romanian Radio Broadcasting Corporation
Stagiunea de concerte – Sala Radio / Romanian Radio Concert Hall

www.orchestreradio.ro
0745.289.181

AFIS 27 ian 2023 Sala Radio.jpg