7 august 2022

Sorin Grindeanu: Domnule viceprimar Horia Tomescu, dacă aveți mandat de la Consiliul General, vă aștept, astăzi, la minister!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, i-a lansat viceprimarului Capitalei Horia Tomescu invitația de a merge la minister să discute despre preluarea Metrorex de către PMB. Invitația a fost lansata în urma afirmație viceprimarului care a transmis pe Facebook că este nerăbdător să semneze pentru unificarea transportului în comun.

„Domnule viceprimar, dacă aveți mandat de la Consiliul General, vă aștept, astăzi, la minister să discutăm despre preluarea Metrorex de PMB. Poate îmi detaliați cum a reușit echipa USR „performanța” de a lasă compania fără buget si cu datoriile neplătite!”, a răspuns ministrul Transporturilor unei postări prin intermediul căreia viceprimarul Capitalei Horia Tomescu își manifestă dorința de a avea transportul public din Bucureşti în gestiunea Municipiului Bucureşti.

„Noi folosim metroul. Bucureştiul este casa noastră. Patrimoniul Metrorex a fost jefuit sistematic timp de zeci de ani de parlamentarul Partidului Social Democrat Ion Rădoi, şeful sindicatului de la metrou. Metrorex are consiliul de administraţie şi director numit din pixul lui Sorin Grindeanu pe criterii de Partidul Social Democrat. Ne-am săturat de cumetriile de partid care ne sărăcesc zi de zi. Mii şi mii de „verişori”, mii şi mii de „obligaţii” de partid, de la nea Petrică, nea Vasile, nea Sorin îşi iau salarii de la instituţiile şi companiile rămase în subordinea ministerelor. Nu ai curaj să restructurezi şi să optimizezi costuri? Facem noi. Municipiul Bucureşti este unul dintre marile oraşe europene, încrezător în viitorul său. Suntem gata să unificăm transportul în comun. Unde semnăm?”, a declarat Horia Tomescu, joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto Facebook Sorin Grindeanu