Publicat: 12 Martie, 2018 - 14:27

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, i-a convocat luni pe toți directorii din Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și le-a transmis că lucrurile în companie  funcţionează în umbra unei rutine care, din păcate, şi-a pus amprenta în ultimii ani asupra activităţii instituţie, potrivit unei postări a ministerului de resort pe propria pagină de Facebook. 

"Ritmul este lent. Vă cer tuturor celor de faţă şi celor pe care îi coordonaţi să manifestaţi proactivitate. Nu mi s-a părut că în companie lucrurile funcţionează decât în umbra unei rutine care, din păcate, şi-a pus amprenta în ultimii ani asupra CNAIR. De acum, vor avea o nouă şansă exclusiv cei care au determinare şi care vor să-şi schimbe atitudinea faţă de instituţia care le plăteşte salariile. Aştept ca schimbarea atitudinii să se vadă în rezultatele pe care le generaţi", a spus Şova. 

Conform sursei citate, ministrul Transporturilor a solicitat o monitorizare a activităţii de pe fiecare şantier în parte şi a impus discuţii săptămânale, atât cu regionalele, cât şi cu antreprenorii care au contract cu CNAIR.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: