Publicat: 22 Noiembrie, 2016 - 12:57
Share

Pe 9 decembrie ALTERNOSFERA revine la Bucuresti in cea mai noua locatie de evenimente, Quantic , o locatie cu o capacitate mare aflata in Parcul Grozavesti langa statiile de metrou Politehnica sau Grozavesti (fostul Ecran Club - acces facil din Bd Iuliu Maniu si Cotrocei sau de pe Pasajul Basarab), recent renovat si deschis pentru evenimente !

SPACE NEEDLE este o trupă de alternative/grunge din București, scopul acesteia fiind de a face cunoscut, tuturor, că există o scenă muzicală - activă la nivel mondial – care duce mai departe, într-un fel sau altul, muzica din Seattle-ul anilor ’90. Avându-i ca mentori pe pionierii genului, Space Needle aduce, totuși, o notă foarte personală sound-ului inconfundabil al anilor 90, în 2016.

Space Needle:
www.facebook.com/spaceneedleofficial www.twitter.com/spaceneedlemus www.soundcloud.com/spaceneedlemusic www.reverbnation.com/spaceneedleofficial www.spaceneedlemusic.bandcamp.com

Concertul face parte din turneul de incheire a promovarii albumului Haosoleum si respectiv a tripticului Epizodia. Turneul calatoreste prin Brașov, Iași, Constanța, Cluj Napoca, Craiova, Arad, Chișinău si Bucuresti.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in format fizic in cele 1500 de puncte din reteaua iabilet.ro/retea

- 44 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle pana pe 9 decembrie
- 50 de lei si 80 de lei Golden Circle la intrare

Numarul de bilete golden circle este limitat la 300 de bucati.