29 iunie 2022

Spectacol de teatru pentru copii la cinema, în Bucureşti, în weekendul 21-22 mai

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Hai la Teatru la Cinema! În weekendul 21-22 mai, locuitorii oraşului Bucureşti sunt invitaţi să urmărească pe marile ecrane ale cinematografelor proiecţia spectacolului „Degeţica”, o producţie realizată după povestea cu acelaşi nume de Hans Christian Andersen. Duminică, 22 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marile ecrane ale Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, Cineplexx Titan din Auchan Titan şi Cinemax Veranda din Veranda Mall.

La nivel naţional, pe 22 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în nouă cinematografe partenere ale campaniei „Hai la teatru în oraşul tău!” din şapte oraşe: Bucureşti, Craiova, Piteşti, Satu Mare, Sibiu, Sinaia şi Târgu Mureş. Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

„Degeţica” este o piesă de teatru de păpuşi în care timp de aproximativ 40 de minute actorii îi vor însoţi pe cei mici în aventura lor alături de Degeţica, în drumul ei spre Ţara Lalelelor. Rând pe rând vor prinde viaţă Degeţica, Prinţul, Şoricica, Tilică, Rândunica, Broscoiul, Cărăbuşii şi Zâna Florilor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă şi iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenţi în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în localitatea lor sau românilor din străinătate. Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuinţe, spectacolul „Degeţica”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro la data şi ora la care va fi proiectat în cinematografe. Biletele pot fi achiziţionate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât şi de pe www.scenatv.ro.

Vizionare plăcută!

Mulţumim partenerilor media care s-au alăturat campaniei „Hai la teatru în oraşul tău!”