30 iunie 2022

Spectacol de teatru, surprize şi Moş Crăciun la Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Darurile care însoţesc sărbătorile de Crăciun sunt întotdeauna speciale. Un spectacol de teatru este un cadou inedit pe care părinţii îl pot oferi copiilor, această experienţă fiind una plină de surprize atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari.

Vă aşteptăm deci, cu mic, cu mare, să vă bucuraţi de spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn”, de Matei Vişniec, regia Gelu Rîşca, producţie a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” care vine la Suceava, pentru a doua oară, în data de 20 decembrie, la ora 18:00.

Spectacolul se înscrie în programul „Teatrul Vasilache – Teatrul tinerilor regizori”, fiind realizat în parteneriat cu Universitatea Naţională de Arte „George Enescu”, Iaşi, având coordonatori de proiect pe doamna lector univ. dr. Antonella Cornici şi pe domnul prof. univ. dr. Aurelian Bălăiţă.

Spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn” imaginează „o lume inversată, rar întâlnită, în care un clovn ne poartă printr-o parabolă dintr-o altă realitate, hazlie şi plină de învăţăminte, ce se adresează copiilor şi tinerilor deopotrivă, cu întrebări despre autoritate, dragoste şi voinţă.” (Gelu Rîşca, regizor).

Copiii se vor bucura şi de întâlnirea cu Moş Crăciun, care îi va aştepta la teatru cu mici daruri şi, cu siguranţă, şi cei mari vor aprecia timpul petrecut împreună şi se vor lăsa cuprinşi de frumoasa poveste a regelui supărat pe clovn.

Alexandria Librării va fi alături de noi în cadrul acestui eveniment, spectatorii mici şi cei mari vor avea posibilitatea să cumpere cărţi pentru copii de la standul care va fi amenajat în foaierul teatrului, începând cu ora 17:00. Bifăm astfel trei dintr-o lovitură: teatru, cărţi şi Moş Crăciun!

Teatrul pentru copii şi tineret „Vasilache” Botoşani prezintă spectacolul:
Povestea regelui supărat pe clovn, de Matei Vişniec
Regia artistică şi scenografia: Gelu Rîşca
Coregrafia: Victoria Bucun
Muzica: Alexandru Neş
Video design: Andrei Cozlac

Distribuţia: Florin Iftode, Marius Rusu, Pavel Petraşi, Oana Asofiei, Renata Voloşcu, Alin Gheorghiu, Cosmin Tanasă, Andrei Bordianu.

Biletele sunt puse în vânzare atât la casieria teatrului cât şi online, pe www.blt.ro.

Preţ bilet: 7 lei