Publicat: 5 Decembrie, 2019 - 00:12
Share

Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” împreună cu voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului au organizat, miercuri, în Capitală, un spectacol pentru cateva zeci de copii cu dizabilități sau din familii defavorizate. Pe scenă a urcat Trupa de teatru „Spiridușii” care le-a prezentat celor mici și părinților, care i-au insotit, două piese de teatru și un concert de colinde. 

În sala mare a Centrului Cultural „Nicolae Bălcescu” din sectorul 4 al Capitalei, cei 100 de copii si părinții lor s-au bucurat de cele două piese de teatru puse în scenă de Trupa „Spiridușii”. 

Violeta Ionita, organizator, a declarat: "Activitatea de astazi este derulata in colaborare cu voluntarii Paraclisului Catedralei Mantuirii Neamului. Asociatia "Impact Art", asociatie formata din actori voluntari, a pus in scena doua piese de teatru pentru acesti copii minunati".

La finalul spectacolului, toți copii prezenți au primit daruri din partea voluntarilor. Evenimentul a cuprins și un program de colinde pregătit special pentru acest eveniment.

Danut Pruna, voluntar coordonator la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, a afirmat: "O activitate foarte frumoasa, ne-am bucurat mult, mai ales pentru ca aici am intalnit niste artisti deosebiti care i-au bucurat pe acesti copii cu frumoase piese de teatru si cu frumoase colinde. Si bineinteles nu aveam cum sa nu venim aici cu daruri pentru cei 100 de copii, care au participat la spectacol. Le-am adus, dupa cum obisnuim produse bio, produse care sunt mult mai sanatoase. Aceasta si pentru ca noi desfasuram multe activitati prin care incercam sa-i costientizam pe acestia sa manace cat mai sanatos".

Toate actiunile voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Nationale se desfasoara cu binecuvantarea Patriarhului Romaniei, Preafericitul Parinte Daniel, si sub coordonarea Arhim. Ciprian Gradinaru.

Tag-uri Nume: