Publicat: 22 Septembrie, 2020 - 13:25
Share

Spectacole în aer liber în weekendul 25-27 septembrie:

ROMEO & JULIET / MARELE PREMIU / BUZUNARUL CU PÂINE

După o Stagiune Estivală care a început pe 7 iunie 2020, Teatrul Dramatic "Fani Tardini" încheie, în ultimul weekend din septembrie, seria de reprezentaţii săptămânale în aer liber. Pe 25, 26 şi 27 septembrie 2020, la ora 20:00, la scena din Curtea Interioară se joacă trei comedii din dramaturgia românească şi universală.

Vineri, 25 septembrie 2020, la ora 20:00, este programat spectacolul ROMEO & JULIET - o parodie în trei episoade după piesa cu acelaşi titlu de William Shakespeare, regia: Eugen Făt, scenografia: Daniel Divrician. În distribuţie: Carmen Albu, Dan Căpăţână, Aureliu Bâtcă, Svetlana Friptu, Cristian Gheorghe, Răzvan Clopoţel, Tamara Constantinescu, Gabriel Constantinescu şi Adelin Ilie. "Este o comedie spumoasă, un roller coaster care conduce spectatorul printr-un Babel dinamic, hiperbolizat cu foarte multe referinţe culturale la care cu siguranţă se va râde în hohote", spune regizorul Eugen Făt. Reprezentaţia durează o oră. Preţul biletului este 21 de lei.

Sâmbătă, 26 septembrie 2020, la ora 20:00, în Curtea Interioară a Dramaticului se joacă spectacolul MARELE PREMIU, de Mimi Brănescu, regia: Radu Nichifor, scenografia: Daniel Divrician. În distribuţie: Flavia Călin şi Vlad Volf. O întâlnire întâmplătoare dintre un băiat aşezat pe o bancă şi o fată cocoţată într-un copac devine şi mai ciudată atunci când el realizează că ea îl cunoaşte mai bine decât oricine. Mai bine chiar decât el însuşi. Reprezentaţia durează 50 de minute. Preţul biletului este 21 de lei.

Duminică, 27 septembrie 2020, la ora 20:00, este programat spectacolul BUZUNARUL CU PAINE, de Matei Vişniec, regia şi scenografia: Vlad Ajder. În distribuţie: Răzvan Clopoţel şi Ştefan Forir. Un intelectual de buzunar şi un idiot bun ca pâinea caldă, amândoi purtând zilnic povara vieţii de om al străzii şi a "averii" pe care o adună din gunoaie, ne arată faţa sordidă a ignoranţei în această montare încărcată de umor a dramei cu final fantastic semnate de Vişniec. Spectacolul a obţinut Premiul Godot la Festivalul "Hyperion iese la Godot" desfăşurat în 2015 la Bucureşti. Reprezentaţia durează 45 de minute. Preţul biletului este 21 de lei.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe bilete.fanitardini.ro şi de la casa de bilete a Teatrului Dramatic "Fani Tardini". Informaţii şi rezervări: 0758-049-850.

Tag-uri Institutii: