21 septembrie 2021

Spectacole ale Teatrului de Comedie, în august, la Teatrul de Vară Herăstrău

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Potrivit unui comunicat al Teatrului de Comedie pe 7, respectiv 15 august, la ora 20,00, spectatorii sunt invitaţi la spectacolul „La Pulce” după „Puricele în ureche” de Georges Feydeau. Din distribuţie fac parte actorii Ştefan Bănică, Emilia Popescu / Delia Seceleanu, Gabriela Popescu / Teodora Stanciu, Valentin Teodosiu, Lucian Ionescu, Gelu Niţu, Şerban Georgevici, Bogdan Mălăele, Dan Rădulescu, Domniţa Iscru, Marius Drogeanu, Bogdan Cotleţ, Ruxandra Grecu, Mihaela Măcelaru, Ana Maria Turcu.

Pe 26 august, ora 20,00, este programat spectacolul „Fierarii”, după Milos Nikolic, cu George Mihăiţă, Maia Morgenstern, Mircea Rusu şi Valentin Teodosiu.

Biletele pot fi cumpărate, în număr limitat, exclusiv online, la bilete.comedie.ro/alege-spectacol.

Conform Hotărârii CMBSU, accesul la spectacolele în aer liber este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. De asemenea, este obligatorie purtarea măştii de protecţie pe toată durata evenimentului.