31 ianuarie 2023

Spectacole de Crăciun organizate de Casa de Cultură a Studenţilor Suceava

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava are deosebita plăcere de a vă invita la activităţile cultural-artistice organizate în luna decembrie. „Invităm sucevenii, studenţii şi profesorii să se bucure de spiritul sărbătorilor de iarnă şi de stiluri variate de muzică: folclor, pop-opera sau muzică uşoară „, a declarat directorul Casei de Cultură a Studenţilor, prof. Valentin Ianoş.

Evenimente organizate:

15 DECEMBRIE 2022 – spectacol cu datini şi obiceiuri de Crăciun susţinut de Ansamblul Artistic Studenţesc Arcanul USV : „Vă aşteptăm la spectacolul tradiţional „Să nu uităm de Crăciun”, începând cu ora 19.00. Sărbători fericite, tuturor! Intrarea este liberă”, a menţionat coordonatorul ansamblului, prof.univ.dr.ing. Sorin Pohoaţă.

18 DECEMBRIE 2022 – începând cu ora 16.00, în Auditorium „Joseph Schmidt”, CCS împreună cu Uniunea Ucrainienilor din România organizează un spectacol de teatru în limba ucraineană, dar şi în limba română, dedicat studenţilor suceveni şi refugiaţilor proveniţi din Ucraina. Intrarea este liberă.

20 DECEMBRIE 2022 – Casa de Cultură a Studenţilor, în parteneriat cu Teatrul Municipal „Matei Vişniec” şi Primăria Suceava, vă invită la un concert de Crăciun – „An de an… de 5 ani”, în compania cvartetului vocal de muzică pop-opera „DIMMA’S”, începând cu ora 19:00. Bilete şi rezervări on-line sau la sediul Casei de Cultură a Studenţilor, de pe str. Zorilor, nr. 6. (Lângă Auto Albina)

21 DECEMBRIE 2022 – Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava vă prezintă concertul „Daruri muzicale de Crăciun”, începând cu ora 18.00, la Auditorium „Joseph Schmidt”. Intrarea este liberă.

Vă aşteptăm cu drag!

Sursa foto Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava