4 octombrie 2022

Spectacole inedite de film, muzică şi dans, promise la „Dancing with the stars”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Spectacole inedite de film, muzică şi dans vă aşteaptă în această săptămână la „Dancing with the stars”

Joi, 18 august, Direcţia de Cultură, Educaţie, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa şi Asociaţia Talent-Art Constanţa vă invită la o nouă ediţie „Dancing with the stars”. De la ora 20:30, vă puteţi delecta cu spectacolul de dans „Cabaret Show” şi puteţi viziona producţia „Chicago”, pe plaja Reyna din cartierul Faleză Nord.

Bazat pe muzical-ul scris de John Kander, Fred Ebb şi Bob Fosse, producţia „Chicago” este un spectacol ale cărui elemente-cheie sunt intrigă, dragostea, trădarea, rivalitatea şi prietenia. Acţiunea se centrează în jurul lui Roxie Hart şi Velma Kelly, două criminale pasionale care se aflau în închisoare aşteptându-şi procesele pentru crimă în oraşul Chicago din anii 1920. Velma, actriţă de vodevil, şi Roxie, o soţie casnică cu aspiraţii de a avea aceeaşi profesie, luptă pentru a câştiga faimă care să le ajute să iasă din închisoare. Rolurile principale din film sunt interpretate de Renee Zellweger, Richard Gere şi Catherine Zeta-Jones, în rolurile secundare jucând Queen Latifah, John C. Reilly, Christine Baranski, Lucy Liu, Taye Diggs, Colm Feore şi Mya Harrison. „Chicago” a câştigat şase premii Oscar în 2003, inclusiv premiul pentru cel mai bun film.

Seara va fi deschisă de „Cabaret Show”. Veţi putea asista şi participa la demonstraţiile de dans oferite de trupa constănţeană „Total Dance Show”.

Până pe 1 septembrie, proiectul „Dancing with the stars” oferă spectacole inedite, care îmbină o serie de filme consacrate cu momente de dans binecunoscute reprezentând modul perfect de petrecere a timpului liber, indiferent de vârstă.

Proiectul este finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, iar participarea la spectacole şi filme este gratuită.

Sursa foto Pixabay