8 decembrie 2021

Spectacolele Teatrului Ion Creangă se văd pe scena Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Teatrul Ion Creangă reia spectacolele din secţiunea TIC JUNIOR a programului său (pentru copii cu vârsta peste 6 ani) pe scena Teatrului Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”.

Începând din weekendul 23-24 octombrie, cele două teatre bucureştene îşi reiau colaborarea, aceasta concretizându-se printr-o serie de super-producţii care vor fi prezentate în fiecare weekend de Teatrul Ion Creangă pe scena Operetei. Astfel, copiii sunt invitaţi să urmărească spectacole care sunt create special pentru ei, aducând laolaltă ingredientele unei experienţe de neratat: aventuri extraordinare, personaje memorabile şi o poveste în care binele triumfă – cu umor, candoare şi curaj.

Primele titluri care pot fi urmărite sunt spectacolul-colaj Supereroii revin! – sâmbătă, 23 octombrie, musicalul Vrăjitorul din Oz – duminică, 24 octombrie, şi feeria muzicală O mie şi una de nopţi – Lampa lui Aladin – duminică, 31 octombrie. Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate online, prin reţeaua Entertix.ro sau Myticket.ro.

Sâmbătă, 23.10, ora 11:00 – Supereroii revin!

Lumea cărţilor şi lumea virtuală sunt conectate: de fiecare dată când un copil renunţă să mai citească şi alege să-şi petreacă timpul jucându-se online, un personaj dispare în Valea Uitării. Sub această ameninţare, eroii din basme încearcă să reaşeze universul poveştilor în echilibru. Însă, pe măsură ce lupta se înteţeşte, o nouă misiune chiar mai importantă – salvarea timpului petrecut în familie – îi va transforma pe protagoniştii noştri în adevăraţi supereroi.

Duminică, 24.10, ora 11:00 – Vrăjitorul din Oz

Îndrăgita poveste a lui Dorothy, Toto şi a prietenilor lor pe drumul din cărămizi galbene a fost transpusă într-un spectacol muzical antrenant. La mai bine de 100 de ani de la publicare, „Vrăjitorul din Oz” continuă să emoţioneze şi să fascineze, mesajul său fiind o sursă de inspiraţie pentru copii şi adulţi deopotrivă: cu încredere şi determinare orice obstacol poate fi depăşit.

Duminică, 31.10, ora 11:00 – O mie şi una de nopţi – Lampa lui Aladin

Spectacolul spune povestea lui Aladin aşa cum aceasta ni s-a transmis din vechime, din basmele şi legendele celor „O mie şi una de nopţi”. Astfel, eroul nostru este un copil cu stea în frunte care nu acceptă nefericirea celor din jur. Drept recompensă, lui Aladin i se dăruieşte lampa predestinată. Însă acesta nu are doar trei dorinţe; ele sunt infinite, iar Aladin ştie să folosească lampa cu înţelepciune.

Vă reamintim că accesul adulţilor în sala de spectacol este permis, conform reglementărilor în vigoare, doar în baza prezentării Certificatului digital COVID, ca dovadă a vaccinării sau trecerii prin boală. Pentru copiii sub 12 ani accesul nu este condiţionat de prezentarea vreunui document medical.

Mai multe informaţii despre program şi despre normele de acces în sala de spectacol sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro.