Publicat: 10 August, 2015 - 20:21
Share

În  perioada 21 -23 Septembrie, publicul din România este invitat să asiste, în premieră, la trei reprezentaţii impresionante susţinute de prestigiosul ansamblu Red Army Choir (Corul Armatei Roşii), condus de Generalul Viktor Eliseev, care va cuceri audienţa de la Sala Polivalentă Cluj, pe 21 Septembrie, iar pe 22 şi 23 Septembrie - la Sala  Palatului din Bucureşti.

Pe  lângă  dansurile şi costumele fascinante,  Corul Armatei Roşii va trece prin diverse stiluri muzicale, repertoriul acestuia fiind compus din muzică tradiţională rusă, muzică sacră, arii de operă şi muzică populară, precum "Katiusha", "Kalinka", "Kernina" sau "Ave  Maria". De  asemenea, în  repertoriu au inclus cu succes melodii ale momentului, precum „Lucky” (Daft Punk), „Happy” (Pharrell Williams) şi altele.

Spectacolul  Corului  Armatei  Roşii, ce  va  fi  prezentat  publicului de la Cluj şi Bucureşti, are la activ peste şapte mii de reprezentaţii, jucate pe toate continentele, şi a fost vizionat de peste 20 de milioane de spectatori din întreaga lume. Celebra cântăreaţă Celine Dion i-a avut ca oaspeţi  pe membrii Corul Armatei Roşii în cadrul unui show special, prezentat in urma cu trei ani de un post de televiziune francez, cu ocazia lansării noului său material discografic. Alături de baritonul Vincent Niclo, Corul Armatei Roşii a interpretat una dintre melodiile de succes ale artistei, "All  by Myself". Prestaţia incredibilă a artiştilor ruşi a impresionat-o pe Celine Dion până la lacrimi, aceasta fiind copleşită de emoţii. Red Army Choir MVD este singurul organism militar care a primit "Steaua de Platină";, pe bulevardul dedicat marilor artişti ruşi, iar cincizeci dintre artiştii acestui ansamblu au primit titlul suprem de "Artist Emerit al Rusiei". Spectacolul Corului Armatei Roşii de la Bucureşti face parte din turneul internaţional ce a debutat cu mare succes în luna Mai 2015, pe scenele din Istanbul si Ankara. Cel mai bun spectacol de muzica si dans din lume sustinut de celebrul ansamblu  va ajunge pana la finalul acestui an si pe marile scene de spectacole din Ungaria, Franta, Belgia, Elvetia, Slovacia  si Italia.

Spectatorii interesaţi îşi pot procura biletele, în continuare, prin intermediul platformei online ticketnet.ro, agenţia oficială de ticketing a concertului, la casa de bilete a Sălii Palatului, în reţeaua agenţiilor Eurolines şi TUI TRAVELCENTER, de la agenţia Teatrului Naţional Cluj, reţeaua magazinelor Diverta, precum şi online, de pe ticketnet.ro, myticket.ro, bilet.ro si biletmaster.ro. Biletele pentru  spectacolul Corului Armatei Roşii de la Sala Polivalentă din Cluj–Napoca pot fi achiziţionate la urmatoarele preturi: VIP - 200 lei, cat.I – 160 lei, cat. II - 100 lei, cat. III - 75 lei, cat. IV - 65 lei si cat.V – 45 lei. Pentru spectacolul de la Sala Palatului Bucureşti, preturile biletelor variază în functie de categorie, după cum urmează:  VIP – 300 RON, Cat. I – 200 RON, Cat. II – 140 RON, Cat. III – 90 RON, Cat. IV – 65 RON.