27 mai 2022

Spectacolul DESPRE DRAGOSTE, CU DRAGOSTE

Distribuie pe rețelele tale sociale:

DESPRE DRAGOSTE, CU DRAGOSTE este spectacolul-mesaj pe care îl transmite Teatrul Naţional din Timişoara publicului său la final de an.

Joi, 23 decembrie, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Naţional, vorbim despre noi, acum. Spectacolul DESPRE DRAGOSTE, CU DRAGOSTE este, înainte de toate, o întâlnire, un moment de bucurie şi de pace, o gură de oxigen atât de necesară în acest prezent al izolării, al despărţirii. Avem nevoie de zâmbet şi de emoţie împărtăşită pentru sănătatea sufletului fiecăruia dintre noi.

Scenariul şi regia artistică sunt semnate de Ada Lupu Hausvater. Invitaţi ai Teatrului Naţional în acest spectacol sunt actriţa Lavinia Şandru şi cunoscuţii muzicieni Andrei Păunescu şi Emeric Imre, care li se alătură actorilor Teatrului Naţional – Ion Rizea, Claudia Ieremia, Alina Ilea, Cătălin Ursu, Ana Maria Cojocaru, Matei Chioariu, Bogdan Spiridon, Mălina Petre, Ana Maria Pandele Andone, Alecu Reus, Mirela Puia, Cristian Szekeres, Andrei Chifu, Iuliana Crăescu, Flavia Giurgiu, Paula Maria Frunzetti, Roberta Popa şi Cristina Konig.

Biletele pot fi achiziţionate on-line pe www.tntimisoara.com sau fizic, de la Agenţia de bilete „Mărăşeşti” (str. Mărăşeşti nr. 2, între orele 11 – 19). Precizăm că numărul de locuri este limitat în funcţie de normele de distanţare în vigoare.