Publicat: 3 Mai, 2019 - 11:28

Compania Liviu Rebreanu anunţă o nouă reprezentaţie cu spectacolul NAVIGATORUL de Conor McPherson în regia lui Cristi Juncu, reprezentaţie ce va avea loc miercuri 8 mai 2019, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Naţional Târgu-Mureş.

Spectacolul NAVIGATORUL va participa în data de 10 mai 2019 la Festivalul Internaţional de Teatru Nou de la Arad. De asemenea, în luna iunie, NAVIGATORUL va participa la Festivalul Internaţional de Teatru de la Oradea.

Din palmaresul spectacolului NAVIGATORUL mai face parte şi nominalizarea actorului Richard Balint la Premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul Mr. Lockhart, câştigătorul urmând să fie anunţat în cadrul Galei Premiilor UNITER ce va avea loc în data de 13 mai 2019.

Din distribuţia spectacolului NAVIGATORUL fac parte actorii: Theo MARTON, Nicu MIHOC, Dan RĂDULESCU, Costin GAVAZĂ, Richard BALINT şi Ale ŢIFREA.

Cristi Juncu este un regizor cunoscut publicului târgumureşean pentru spectacolele realizate în ultimii ani, ŞCOALA NEVESTELOR şi DINTE PENTRU DINTE, spectacole ce se joacă şi astăzi cu sălile pline.

Despre Navigatorul în presă:

"NAVIGATORUL construieşte, coerent şi unitar, un crâmpei din viaţa unei familii înconjurate de mediocritate şi singurătate, dar care are parte de un happy end; şansa unui nou început." (Elena Coman, yorick.ro)

"...avem ocazia de a vedea pe Scena Mare a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş un foarte bun şi complex spectacol cu NAVIGATORUL" (Mircea Morariu, adevărul.ro)

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de la Casieria din incinta Teatrului - de marţi până vineri între orele 9:00 şi 15:00 şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor, tel: 0365.806.865 - şi la Agenţia de Bilete din incinta Palatului Culturii - de marţi până vineri între orele 12:00 şi 17:30, tel: 0372.951.251. Bilete şi abonamente online: www.biletmaster.ro

Tag-uri Institutii: