18 august 2022

Spectacolul „Pe aripile cântului v2.0”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Agenda culturală (10 iulie 2022)

Duminică, 10 iulie 2022, începând cu ora 19:30, va avea loc, la Grădina de vară „Leonard”, spectacolul „Pe aripile cântului v2.0”, o parafrază după capodopera cinematografică „Pe aripile vântului”, filmul care a revoluţionat cinematografia americană, o amintire ce îi bântuie pe cei mai în vârstă şi îi emoţionează pe tineri.

Firul poveştii de dragoste traversează întreg spectacolul şi unifică aria repertorială, aducând în atenţia publicului pagini muzicale din musicaluri celebre ce se vor îmbina perfect cu momente şi situaţii pline de umor, cu dansul şi pantomima. Un spectacol estival, relaxant şi plin de bunădispoziţie, ce se va desfăşura în cadrul natural oferit de Grădina Leonard.

În distribuţie îi regăsim pe: Ana Băcanu, Cristina Bleandură, Cristina Isabela Ionaşcu, Florin Bobei, Doru Ciutacu şi Tudorel State.

Orchestra simfonică a teatrului, fiind dirijorată de maestrul Eugen Dan Drăgoi, regia Teodor Niţă, coregrafia Gabriela Gegea.

Biletele se pot achiziţiona online, accesând link-ul https://www.blt.ro/pe-aripile-cantului.html , sau fizic, de la casieria Teatrului (0236 465 599 si 0753312308), în intervalul orar afişat pe site: www.naeleonard.ro, sau de la punctul de vânzare bilete din incinta Shopping City Galati (parter).