Publicat: 21 Martie, 2018 - 13:09
Share

Teatrul EXCELSIOR se alătură și anul acesta Campaniei Naționale Artiștii pentru Artiști, organizată de UNITER și prezintă marți, 27 martie 2018, ora 17:00, la Sala „Ion Lucian”, spectacolul Visul unei nopți de vară, regizat de Vlad Cristache. Va fi o reprezentație aflată sub semnul solidarității, dar și al bucuriei, întrucât an de an, tot la data de 27 martie, este sărbătorită Ziua Mondială a Teatrului.
Inițiată în anul 2002 de către UNITER (Uniunea Teatrelor din România), Campania Artiștii pentru Artiști este realizată în parteneriat cu teatre din București și din țară. Instituțiile implicate în acest demers programează spectacole sub semnul Campaniei, în perioada martie - aprilie a fiecărui an, direcționând sumele provenite din vânzarea biletelor către Fondul de Solidaritate Teatrală, special constituit în sprijinul artiştilor care se confruntă cu probleme financiare sau medicale. Astfel, prin fiecare bilet achiziționat pentru unul dintre spectacolele înscrise în Campanie, publicul spectator va contribui concret la susținerea cauzei artiștilor scenei.
„Împreună venim în sprijinul oamenilor de teatru care au nevoie de ajutor, prin spectacole oferite în numele cauzei artiştilor noştri pentru care scena rămâne o frumoasă amintire. Credem că această unitate a breslei este un semn că prin TEATRU putem schimba vieţi. Se anunţă o lună martie plină de spectacole şi vă invităm cu inima deschisă să veniţi la teatru! Ştim cu toţii că fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverenţă pentru munca actorilor, ci şi un ajutor concret”, anunță UNITER.
Lista completă a spectacolelor care se joacă anul acesta sub semnul Campaniei Artiștii pentru Artiști poate fi consultată pe site-ul UNITER, http://www.uniter.ro/. Informații despre achiziționarea biletelor la spectacole puteți afla de pe site-urile teatrelor afiliate Campaniei.
Preocupat de universul adolescentin și de problematica maturizării, regizorul Vlad Cristache a creat pe scena Teatrului EXCELSIOR un spectacol ancorat în prezent, în care jocul de-a „teatru-în-teatru” își dezvăluie savoarea până la ultima lacrimă de râs. În viziunea sa regizorală, Visul unei nopți de vară devine o reflecție asupra societatății noastră, cu contrastele și derapajele ei, care aproape că nu ne mai șochează, cu controversele interminabile despre o mereu nouă generație, despre teatru și viață ca o înlănțuire de vise întâmplate aievea și despre comedie ca mecanism demistificator, pe cât de exploziv pe atât de inofensiv.
Biletele sunt disponibile pe site-ul http://www.bilet.ro/ și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Tag-uri Nume: