Publicat: 18 Decembrie, 2019 - 08:47
Share

Speranţă prin Artă a ajuns la ediţia a XII-a, iar Rotaract Club Sibiu şi Rotary Club Sibiu, în colaborare cu Spitalul de Psihiatrie "Dr.Gh.Preda" din Sibiu, au plăcerea de a vă invita Miercuri, 18 Decembrie 2019, orele 20,20, la Forumul German ( Str. General Magheru w 2), Sala Oglinzilor, unde va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură, desen, ceramică şi articole decorative şi de asemenea, un concert caritabil.

Lucrările din cadrul expoziţiei sunt realizate în Atelierul de Ergoterapie al Spitalului de Psihiatrie "Dr.Gh.Preda" Sibiu. Banii strânşi în urma vânzării lucrărilor vor fi donaţi spitalului pentru ajutorarea la reinserţia psihosocială, creşterea abilităţilor sociale, dezvoltarea relaţiilor interumane, reabilitare socială şi vocaţională si continuarea realizării lucrărilor.

Prin urmare, vom admira tablourile expuse şi totodată vom fi încântaţi de acordurile muzicale.

Aşa cum v-am obişnuit, vă împărtăşim de asemenea, câteva detalii despre partenerii noştri de 11 ediţii: Atelierul de Ergoterapie este un cadru complex de susţinere a procesului de resocializare a beneficiarilor de servicii psihiatrice. Ergoterapia sau "terapia prin activitate" oferă posibilitatea pacientului să se exprime prin intermediul materialului şi al activităţii propriu-zise, să relaţioneze cu ceilalţi şi cu el însuşi, să se reintegreze în realitatea concretă.

Eveniment organizat de Rotaract Club Sibiu şi Rotary Club Sibiu în colaborare cu Spitalul de Psihiatrie "Dr.Gh.Preda" din Sibiu, şi susţinut de Consiliul Judeţean Sibiu, Interact Sibiu, Boromir

Vă aşteptăm să ne onoraţi cu prezenţa şi să fiţi încântaţi atât vizual cât şi auditiv, prin artă!"

Tag-uri Institutii: