Publicat: 29 Octombrie, 2019 - 10:57
Share

Speranță ,,Pentru cei rămași”! Artmark și Asociația și Veteranilor cu Dizabilități Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, AMVVD vă provoacă la un meci în care se joacă destinul militarilor români care au luptat pentru apărarea țării. 
Tricouri legendare de fotbaliști, mingi alergate prin gazon, dar cu onoarea nepătată, mănuși de box care au marcat adevărate knockout-uri. Acestea sunt doar câteva dintre obiectele încărcate de amintiri şi de glorie ce au aparţinut personalităților sportive şi care se vor vinde la preţuri accesibile în cadrul licitaţiei Artmark. 
Piesele centrale ale Licitației sunt: pereche de adidași marca Nike, în care sportiva olimpică Gabriela Szabo a câștigat ultimul titlu la Campionatele Europene de Atletism de la Munchen în 2002, pereche de mănuși de box marca Adidas, cu autografele fraților Simion, cu care au câștigat medaliile de aur și de bronz la Campionatul Mondial de Box pentru Amatori, Budapesta 1997, mingea de fotbal a Echipei Naționale de Fotbal U21, cu autografele jucătorilor, din 2019, tricou cu autograful handbalistei Cristina Neagu sau tricourile echipelor de fotbal ,,Viitorul’’, cu semnătura lui Gheorghe Hagi, ,,Rapid București’’, oferit de fotbalistul Rică Răducanu și care poartă autografele actualului lot de jucători, ,,Steaua București’’ cu semnăturile fotbaliștilor Daniel Oprița, Anghel Iordănescu sau Iulian Miu.  
Vânzarea obiectelor de colecție va contribui la construcția primul Centru de Recuperare, Refacere și Reabilitare pentru soldații care au rămas cu traume după război.   

Licitația Caritabilă pentru Veteranii din Teatrele de Operații ,,Pentru cei rămași” prezintă, în premieră, obiecte de valoare cu care România a scris istorie.