Publicat: 3 Ianuarie, 2017 - 17:18
Share

Un elev al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi 'Grigore Alexandru Ghica' Drăgășani desfășoară în perioada 03 ianuarie-10 februarie a.c., stagiu de pregătire practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

Elevul se află în anul II de studii în cadrul instituției de învățământ din localitatea Drăgășani și se află pentru prima a doua oară într-un stagiu de practică în județul Caraș-Severin. Pe durata a șase săptămâni, elevul va fi îndrumat de către un jandarm cu experiență, în cadrul unui program de tutelă profesională și va participa la misiunile ce revin subunității de pază instituțională.

Scopul stagiului de practică este de a aprofunda cunoștințele teoretice obținute în anul de învățământ, perfecționarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor și dezvoltarea deprinderilor de a acționa în cadrul elementelor de dispozitiv.

Elevul a fost recrutat de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin și va absolvi studiile de învățământ în cursul acestui an.