Publicat: 1 Mai, 2012 - 16:00

Star Storage, furnizor de top pentru soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date şi documente), partener Gold al Hitachi de peste 10 ani, anunţă lansarea în România a celui mai nou şi rapid sistem de stocare din clasa mid-range – Hitachi Unified Storage (HUS).

HUS le permite companiilor private şi instituţiilor publice să atingă un nivel crescut de performanţă la cele mai mici costuri.

Familia Hitachi Unified Storage (HUS) 100 redefineşte sistemele de stocare prin consolidarea datelor de tip block, fisier şi obiect într-o singură platformă, precum şi unificarea managementului acestora,  fără niciun fel de compromis în performanţă, scalabilitate sau eficienţă a costurilor.

Echipamentele oferă o serie de facilităţi care erau întâlnite până astăzi doar în mediul Enterprise: tiering automat, disponiblitate 99.999%, redundanţă completă a componentelor şi management unificat al sistemului, dintr-o singură consolă.

 “Parteneriatul de lungă durată dintre Star Storage şi Hitachi ne permite să fim primii care anunţă lansarea HUS în România. Această platformă va fi folosită şi în Centrul de Date Star Storage, cel mai sigur centru de date din România (Tier III - construit conform specificatiilor TIA 942 si Uptime Insititute) şi va permite oferirea unui nou nivel de servicii cloud, cu facilităţi enterprise. Star Storage oferă clienţilor o abordare scalabilă, care garantează raportul optim între valoarea investiţiilor şi profitabilitate, permiţându-le astfel companiilor să-şi atingă obiectivele de performanţă la un preţ accesibil. Este încă o dovadă a faptului că investim în permanenţă în cele mai noi tehnologii pentru a le livra clienţilor noştri servicii cu valoare adaugată reală.”, declară Cătălin Păunescu, Managing Director Star Storage.

Alături de familia HUS, serverele blade dezvoltate de Hitachi, prezente în România prin intermediul Star Storage, se integrează optim, oferind cea mai buna variantă de administrare.

Star Storage este o companie românească, capital 100% privat, leader în soluţii pentru protecţie şi management al informaţiilor în România. Cu peste 11 ani de experienţă pe piaţa din România, Star Storage şi-a dezvoltat portofoliul de soluţii şi servicii pornind de la principiul integrării complete de-a lungul întregului ciclu de viaţă al informaţiilor generate de o companie – din momentul producţiei acestora pâna în momentul stocării sau distrugerii: servicii externalizate de output management (producţie documente), servicii externalizate de arhivare şi management al arhivelor hibride (arhive fizice şi electronice), servicii externalizate de data center, soluţii de infrastructură IT şi soluţii de business, toate integrate cu soluţiile de gestiune a informaţiilor geospaţiale (Geographic Information System).