Publicat: 5 Martie, 2014 - 17:10

Starea răniţilor în urma exploziei care a avut loc la Medgidia este foarte gravă şi în cazul bărbatului critică.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului "GrigoreAlexandrescu" Raluca Alexandru copilul prezintă arsuri pe 45% din suprafaţa corpului (pe faţă, cap, membre superioare şi căi respiratorii.
          "Copilul este intubat şi se află la reanimare. Starea lui este foarte gravă următoarele zile sunt foarte importante", a declarat pentru publicaţia noastră dr.Raluca Alexandru.
          Bărbatul rănit în urma exploziei prezintă arsuri pe 98% din corp starea sa fiind una foarte gravă, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de deArşi din dr. Adrian Stănculea.
          Acesta a spus că cele două femei prezintă arsuri pe 35% din suprafaţa corpului, una dintre ele având o arsură gravă la extremitatea cefalică.
          Potrivit medicului, în cursul zilei de miercuri va fi stabilit tipul de intervenţie necesară în cazul fiecăruia dintre cei trei pacienţi.
          Patru persoane, trei adulţi şi un copil de 8 ani, au fost transportaţi marţi noapte cu avionul SMURD şi un elicopter MI 8 la Spitalul de Arşi şi la Spitalul de Copii ,,Grigore Alexandrescu din Bucureşti.
Explozia s-a produs într-un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc cu patru etaje, fiind avariate locuinţele mai multor familii.

Autor: Cornelia Stanciu