30 iunie 2022

Start în programul Bibliovacanţa al Bibliotecii „Mihai Eminescu”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Vezi când au loc înscrierile!

Biblioteca Judeţeană „Mihai Eminescu” Botoşani vă invită şi în această vară să luaţi parte la programul Bibliovacanţa.

Vă aşteptăm cu drag să vă înscrieţi, în perioada 17 iunie – 24 iunie, la CLUBURILE NOASTRE DE VACANŢĂ GRATUITE, care se vor desfăşura săptămânal, în intervalul 27 Iunie – 29 Iulie .
Înscrierile se fac exclusiv pe site-ul www.bibliotecabotoşani.ro, în formularul dedicat. Cursurile vor debuta luni, 27 Iunie, orarul acestora urmând a fi anunţat pe site-ul şi pagina de Facebook ale Bibliotecii Botoşani.

Ca şi în anii precedenţi, Bibliovacanţa, proiect ajuns la ediţia cu numărul 12, propune comunităţii botoşănene o oferta de cursuri bogată şi variată.

Anul acesta sunteţi invitaţi să participaţi la Ştiinţa pe înţelesul copiilor, Curs de germană (începători), Micii Reporteri, Curs de desen, Politică şi relaţii internaţionale/ Argumentare şi oratorie, Matematică distractivă, Curs dedicat claselor V-VIII, dar şi liceenilor, Scriere creativă (poezie/proză) şi Curs de limba arabă. De evidenţiat şi lecţiile care vor fi incluse în Cursul de apărare împotriva manipulării prin informaţii false, propus în premieră în acest an, în cadrul Bibliovacanţei.

Considerând că proiectul nostru va constitui o ofertă culturală, şi nu numai, foarte atractivă pentru toţi botoşănenii, vă aşteptăm la bibliotecă să pentru a petrece împreună o vacanţă minunată.

Sursa foto Facebook Biblioteca Judeţeană „Mihai Eminescu” Botoşani