10 august 2022

Statele Unite au vorbit despre tulburările mintale ale lui Putin

PUTIN - Timpul md
Distribuie pe rețelele tale sociale:
Putin acționează din ce în ce mai irațional. Serviciile de informații americane investighează modul în care starea psihică a agresorului rus, președintele Vladimir Putin , îi influențează decizia de a intra în război în Ucraina, potrivit CNN.

Serviciile de informații adună crampeie despre starea psiho-emotionala lui Putin și despre modul în care acesta a reacționat la reacția unită și dură a Occidentului, la care probabil nu se aștepta.

Experții care îl urmăresc de multă vreme pe Putin au început să spună public că este din ce în ce mai nervos și irațional.

S-a sugerat că Putin ar putea acum să facă presiuni asupra Statelor Unite și a aliaților săi în încercarea de a-l convinge să-și accepte condițiile de teamă că va face ceva mai rău.

În același timp, există semne că deciziile lui Putin cu privire la Ucraina au fost atipice. Unii atribuie acest lucru izolării prelungite în timpul pandemiei de coronavirus.

Astfel de ipoteze au fost adăugate după discursul său despre Ucraina, decizia de a lansa o invazie la scară largă și amenințarea indirectă a armelor nucleare.

Foto: Timpul md
Ciprian Pop