28 septembrie 2021

Statele Unite vor concedia 182 de angajați ai misPotrivit Secretarului de Stat Blinken: Statele Unite vor concedia 182 de angajați locali din Rusia Secretarul de stat american Anthony Blinken a declarat că, urmare a restricțiilor impuse angajării de personal local, Statele Unite vor trebui să concedieze 182 de angajați locali la unitățile diplomatice din Moscova , Vladivostok și Ekaterinburg . „Aceste măsuri vor afecta serios munca misiunilor noastre, care poate volumul de muncă al personalului nostru, precum și oportunități de contacte diplomatice cu autoritățile ruse”, a spus șeful diplomației americane. Blinken a acuzat Rusia de „degradarea relațiilor” cu Statele Unite Ambasadorul SUA în Rusia, John Sullivan, a declarat mai devreme că Ambasada SUA de la Moscova, de la 1 august, nu va putea furniza servicii consulare în totalitate din cauza cererii părții ruse de a opri angajarea de personal local din Rusia și țări terțe. Ciprian Popiunilor diplomatice si consulare americane în Rusia

FILE PHOTO: U.S. Deputy Secretary of State Antony Blinken listens to journalists' questions during a news conference, at a hotel in Mexico City April 30, 2015. REUTERS/Henry Romero

Distribuie pe rețelele tale sociale:
Potrivit Secretarului de Stat Blinken: Statele Unite vor concedia 182 de angajați locali din Rusia

Secretarul de stat american  Anthony Blinken a declarat că, urmare a restricțiilor impuse angajării de personal local, Statele Unite vor trebui să concedieze 182 de angajați locali la unitățile diplomatice din Moscova , Vladivostok și Ekaterinburg .
„Aceste măsuri vor afecta serios munca misiunilor noastre, care poate volumul de muncă al personalului nostru, precum și oportunități de contacte diplomatice cu autoritățile ruse”, a spus șeful diplomației americane.

Blinken a acuzat Rusia de „degradarea relațiilor” cu Statele Unite
Ambasadorul SUA în Rusia,  John Sullivan, a declarat mai devreme că Ambasada SUA de la Moscova, de la 1 august, nu va putea furniza servicii consulare în totalitate din cauza cererii părții ruse de a opri angajarea de personal local din Rusia și țări terțe.

foto US news
Ciprian Pop