Publicat: 7 Iulie, 2020 - 12:50
Share

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, va distribui cu ajutorul stațiilor OMV, 10% din încasările obținute din comercializarea pachetului VIVA Lunch Box pentru a asigura o masă caldă copiilor nevoiași din Centrele EGAL ale Crucii Roșii Române.

Copii care provin din familii nevoiașe, sunt sprijiniți în patru centre de zi administrate de Crucea Roșie Română în orașele Babadag, Botoșani, Craiova și Lupeni. Copiii beneficiază în cadrul acestor centre de sprijin la teme, programe de educație pentru sănătate și dezvoltare, abilități de viață. Începând cu 1 iulie, copiii din centrele EGAL primesc  și câte o masă caldă, grație parteneriatului dintre Crucea Rosie Romana si OMV Petrom dar si clienților stațiilor OMV care achiziționează pachetul VIVA Lunch Box.

Până la sfârșitul acestui an, 10% din încasările obținute din vânzarea pachetelor VIVA Lunch Box vor fi direcționați către Crucea Roșie Română, pentru a-i ajuta pe acești copii nevoiași să aibă acces la o alimentație sănătoasă.

Tag-uri Institutii: