Publicat: 26 Aprilie, 2019 - 10:55
Share
Puciul lui Iohannis: „Știu care sunt soluțiile, cum să le pun în practică”

Președintele Klaus Iohannis le-a cerut „românilor” joi seară să participe în număr mare (mai mult de 30%)la referendumul pe justiție pe care l-a convocat pentru 26 mai și le-a cerut să voteze împotriva modului în care PSD a acționat în justiție (cel puțin 25%).

”După doi ani și jumătate de abuzuri și excese, românii au șansa de a vota și de a transmite ce cred despre PSD și ofensiva PSD împotriva justiției”, a spus Iohannis, legând direct referendumul de PSD.

”Dacă românii vor veni la vot și vor spune că nu sunt de acord cu PSD, atunci noi avem un mandat să acționăm. Imediat, a doua zi!”, a spus Iohannis, adăugând că ”există soluții, căi democratice, știu care sunt soluțiile, cum să le pun în practică. Dar în tot acest demers am nevoie de votul românilor”. Iohannis a mai încercat să preia puterea, cu ajutorul „rezistenților” din stradă, dar nu a reușit.

Președintele a susținut o declarație de presă la Palatul Cotroceni după ce anterior a semnat decretul de convocare a referendumului pe justiție pentru ziua de 26 mai și a anunțat cele două întrebări ale consultării populare.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: