28 septembrie 2022

Străzi deschise – București, Promenadă urbană

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Program weekend: 13-14 august
Calea Victoriei și Bulevardul Kiseleff

Pe 13 şi 14 august, bucureştenii şi turiştii sunt aşteptaţi în ultimul weekend pietonal din luna august la „Străzi deschise” cu plimbări urbane şi noi activităţi recreative pe Calea Victoriei şi activităţi sportive pe şoseaua Kiseleff. Weekendurile pietonale „Străzi deschise” din zona centrală se reiau în luna septembrie.

Programul activităţilor de weekend la „Străzi deschise” se deschide pe Calea Victoriei sâmbătă, 13 august, de la ora 11.00, cu un marş în premieră al factorilor poştali între Bulevardul Elisabeta şi Splaiul Unirii. Cunoscută pentru proiectele culturale muzicale destinate susţinerii copiilor talentaţi din medii defavorizate, Asociaţia „Viitorul Nostru” este prezentă weekendul acesta la „Străzi deschise” cu ateliere de percuţie şi suflători, iar în zona Bisericii Kretzulescu, publicul se poate bucura de spectacole folclorice pregătite de Asociaţia Doiniţa Dance Studio.

Programul artistic complet al weekendului poate fi accesat aici.

“Străzi deschise – București, Promenadă Urbană 2022” este un proiect organizat de Primăria Municipiului București prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism a Municipiului București, alături de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și Proedus – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București – în calitate de operatori zonali.
Tramvaiul Bookurești
23 iulie – 20 august
Proiect finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul programului „Bucureşti RE:imaginat” – Burse de idei pentru proiecte culturale
Autor: Asociația „Arta nu mușcă”

Sursa foto ARCUB